Πρόγραμμα εκδηλώσεων 15Αύγουστου

  • Δευτέρα 13/8
    Ανοιχτή συζήτηση και ενημέρωση στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Με αφορμή την παρουσία των περισσότερων εκείνες τις μέρες στο χωριό, καλούνται όλοι οι συμπατριώτες και φίλοι του συλλόγου να παρευρεθούν για να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το χωριό μας. Ώρα έναρξης 19:00.
  • Τρίτη 14/8
    80χρόνια λειτουργίας και δράσης του Συλλόγου των Απανταχού Κοτυλίων 1937-2017. Παρουσίαση της πορείας και του έργου του, στο προαύλιο του σχολείου. Ώρα έναρξης 21:00
  • Τετάρτη 15/8
    Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος, θα υπάρξει το καθιερωμένο κέρασμα με λουκούμι στη βρύση Καρυά.
    Παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με οκταμελές συγκρότημα στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Στο κλαρίνο ο Βασίλης Βήλος κ στο τραγούδι ο Πέτρος Πριλιγκος. Ώρα έναρξης 21:00. 
  • Πέμπτη 16/8
    Rafting:
    Δίωρη κατάβαση στον πανέμορφο Λούσιο. Τιμή 35€ κατ’άτομο, ώρα 11:00π.μ.
    Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν Με τα μέλη του συλλόγου. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων απ’την εταιρεία διοργάνωσης είναι απαραίτητη η έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων στα παραπάνω τηλέφωνα εως 31/07/2018.
    Μουσική βραδιά:
    Στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τους “Μουσικούς περιηγητές”, τον μαέστρο Κώστα Μπιλίση και τον Τάκη Σπυρόπουλο. ώρα 9.00 μ.μ

    Το Δ.Σ.
Posted in Ο σύλλογος and tagged , .